Nieuws

Artikel in FD Persoonlijk van Het Financieele Dagblad

Journalist Jolan Douwes interviewde Jan Hille Noordhof, organisatieadviseur en schrijver van het boek ‘Waarom zeggen we niet wat we vinden?’, voor het weekendmagazine FD Persoonlijk van Het Financieele Dagblad over ongewenst gedrag op de werkvloer. Ze vroeg mij naar mijn ervaringen in de dagelijkse praktijk als bedrijfsmaatschappelijk werk adviseur.

>> Klik hier en lees het hele artikel.

Nieuw e-book met 10 blogs

Vanaf augustus 2017 blog ik voor HR platform XpertHR Actueel over herkenbare situaties uit mijn dagelijkse praktijk. 10 blogs vol tips voor werkgevers, managers en HR zijn gebundeld in een e-book. Laat je inspireren door 10 Best Practice Cases. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct het gratis e-book.

Item in Leven! magazine

OPTIMAAL FUNCTIONEREN - Tineke den Haan | Bedrijfsmaatschappelijk werk Advies in de zomereditie van Leven! magazine regio Den Haag.
Leven! magazine is een regionaal glossy magazine dat vier keer per jaar verschijnt. De lifestyle glossy is bedoeld voor iedereen die in de regio woont en werkt en verhaalt over een breed scala aan onderwerpen, voor en door zowel particulieren als ondernemers. Leven! magazine wordt uitgegeven in de regio’s Leiden, Utrecht en Den Haag.

Interview door BPSW in Vakblad Sociaal Werk

Vakblad Sociaal Werk wordt uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media in samenwerking met de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk (BPSW).

De BPSW interviewde mij in verband met de uitgave van mijn Bedrijfsmaatschappelijk werk Magazine. Een eenmalige jubileumuitgave om het 10-jarig bestaan van mijn onderneming te vieren.

>> Lees verder op de website van BPSW.

>> Klik hier en lees het hele interview.

 

 

Deel dit bericht: