Aanbevelingen

Bekijk LinkedIn

Frank Ackermans

Supermarktmanager Albert Heijn

"VIP Coachdag work life balance was top!

Ik kijk terug op een inspirerende en waardevolle trainingsdag. Mijn insteek was om meer rust en regie te creëren in mijn drukke agenda, zowel zakelijk als privé.

Tineke maakt gemakkelijk contact om vervolgens samen op zoek te gaan naar oorzaken van ontstane gedragspatronen en handvatten aan te reiken deze te doorbreken.

Naast inspirerend en waardevol, was het ook een leuke dag die omgevlogen is. Complimenten ook voor de mooie sfeervolle locatie en de goede verzorging."

Bekijk LinkedIn

Joyce Rust

Manager shared service centre Bedrijfsmaatschappelijk Werk Gemeente Den Haag (2005-2013)

“Ik heb Tineke een verscheidene keren “ingehuurd” voor ondersteuning van mijn team Bedrijfsmaatschappelijk Werk van de gemeente Den Haag. Ik heb haar in deze verschillende periodes leren kennen als een professional op haar vakgebied en betrokken collega met wie het fijn samenwerken is.
Mijn ervaring is ook dat Tineke bereid en in staat is op meerdere niveaus mee te denken en te werken bij de ontwikkeling van een team. Mede door haar actieve bijdrage heeft ons team Bedrijfsmaatschappelijk Werk zich verder geprofessionaliseerd.
Tineke is een persoon op wie je kunt rekenen, die afspraken nakomt, die wars is van negativiteit en die -ondanks de spanningen die binnen de krachtenvelden in dit werk vaak aanwezig zijn- altijd haar gevoel voor humor weet te behouden. Iemand - kortom - om aan te bevelen!”

Bekijk LinkedIn

Govert Apol i.m.

Mediator en conflictbemiddelaar, voorzitter van bezwaren-, klachten-, geschillen- en adviescommissies bij JURAPOL bv

“Tineke heb ik leren kennen als cursiste van de basistraining “Professionele Mediation” bij het Mediation Trainingsinstituut MTi. Ik wil haar als volgt typeren: scherpzinnig, adequaat reagerend; uistekende antenne; down to earth, hartelijk, levenservaring en - absoluut belangrijk - gevoel voor humor en relativeringsvermogen. Ze is zeer goed in de een-op-een-contacten, als coach en begeleider van mensen die een probleem in hun werksituatie ondervinden.“

Bekijk LinkedIn

Nicole Prins

Manager Consultancy ArboNed | Sr. HR Business Partner

“Ik heb Tineke leren kennen als een zeer professionele, gedreven en betrokken collega. Naast haar vaktechnische kant, is Tineke ook nog een héle prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Goedlachs, eerlijk en oprecht, loyaal, vriendelijk, gewoon een prettig en leuk mens!”

Bekijk LinkedIn

Henk van Drunen

Directeur Bestuursbureau Pensioenfonds ANWB, voorheen directeur HRM ANWB (2001-2009)

“In haar advisering en ondersteuning van het management en medewerkers is Tineke den Haan zeer efficiënt. Vaardig en met gevoel voor verschillende belangen weet zij een juiste balans te vinden tussen zakelijk en mensgericht.”

Deel dit bericht: