Mentale scan

Mentale scan

In mijn dagelijkse gesprekken met medewerkers, managers, zzp’ers en mkb-ondernemers hoor ik vaak hoe moeilijk het is om te dealen met een hoge werkdruk of met een privé-situatie die veel energie kost. Zeker als iemand niet goed in z’n vel zit en worstelt met stressklachten, zoals een gejaagd gevoel, piekeren, geprikkeld reageren of slecht slapen. Het is niet altijd eenvoudig te bepalen of iemand het zelf redt of toch in de gevarenzone zit en ondersteuning nodig heeft.

Mínder stress, méér energie

De Mentale Scan geeft in 1 stap zicht op alle stressklachten en hoe iemand aan die klachten komt. Aan de hand daarvan kunnen we vlot bepalen wat nodig is om mínder stress en méér energie te krijgen. Want dat wil iedereen: zich fitter en gezonder voelen en beter functioneren, zowel in het werk als privé. Wat is er voor nodig om dit te bereiken? De inzet van de Mentale Scan geeft à la minute inzicht in iemands mentale conditie.

Online vragenlijst

De Mentale Scan bestaat uit een online vragenlijst en een eenmalig gesprek van 1,5 uur. Meer informatie over de vragenlijst is te vinden op: www.var-2.nl. De Mentale Scan levert het volgende op:

  • zicht op alle stressklachten en hoe je er aan komt
  • vaststellen van je persoonlijke gedragsstijl
  • zicht op welke risico’s je loopt
  • tips over wat je kunt doen om stress te verminderen
  • bepalen van verdere acties

De Mentale Scan kan voor werkenden een waardevolle investering zijn om snel persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

Deel dit bericht: