VIP-dag

‘In 3 stappen je werk en privé in balans’

Soms is het klip en klaar dat iemand snel grote stappen wil zetten. Bijvoorbeeld als stressklachten, zoals piekeren, slecht slapen, verminderde concentratie, niet vanzelf overgaan. De werkdruk kan doorlopend hoog zijn. Of iemand heeft te maken met een privé-situatie die veel energie kost. Elke medewerker, manager, zzp’er of mkb-ondernemer kan twijfelen of het wel lukt om overeind te blijven en niet op te branden.

Vergroten vitaliteit

De VIP-dag ‘In 3 stappen je werk en privé in balans’ kan veel voor jou betekenen. Mijn één-op-één-aandacht maakt dat we vlug resultaten behalen, sneller dan bij een enkel begeleidingstraject met verschillende gesprekken over langere tijd.

De VIP-dag ‘In 3 stappen je werk en privé in balans’ geeft jou een krachtige ervaring waarna je blijvend goed in je vel zit en je fitter en gezonder voelt. Je wordt productiever en presteert beter in je werk.

Online vragenlijst

De VIP-dag ‘In 3 stappen je werk en privé in balans’ vindt plaats van 10 tot 16 uur, inclusief een gezonde lunch, op een externe locatie van Het Coachhuis, met ruim 100 locaties in Nederland. De VIP-dag levert jou het volgende op:

  • in 3 stappen geef je een boost aan de werk-privé-balans
  • met de Mentale Scan krijg je zicht op alle stressklachten, inclusief hoe die klachten veroorzaakt worden en de rol van je persoonlijke gedragsstijl
  • je ontdekt wat de beste manieren zijn om stress te verminderen en je vitaliteit te vergroten
  • je leert welke mindset er nodig is om te voorkomen dat je blijft hangen in oude patronen
  • je werkt aan een concreet actieplan om je werk-privé-balans helemaal op orde te krijgen

Met de VIP-dag investeren werkenden in hun kennis en vaardigheden om snel weer relaxed en met plezier te functioneren.

Lees hier de ervaringen van een eerdere deelnemer aan de VIP-dag.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

Deel dit bericht: